Bosingwa seminer verecek

TSYD Trabzon Şubesinin 20 Nisan Pazartesi günü başlatmayı planladığı 'Spor Basını Eğitim Semineri'ne Trabzonspor'un yıldız ismi Bosingwa konuşmacı olarak katılacak.Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenecek olan seminere s

Bosingwa seminer verecek

TSYD Trabzon Şubesinin 20 Nisan Pazartesi günü başlatmayı planladığı 'Spor Basını Eğitim Semineri'ne Trabzonspor'un yıldız ismi Bosingwa konuşmacı olarak katılacak.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenecek olan seminere spor camiasının ünlü isimlerinde katılarak, bilgilerini ve tecrübelerini basın mensuplarıyla paylaşmaları bekleniyor.

Bu isimler arasında olduğu öğrenilen  Trabzonspor'un Porketizli yıldızı Jose Bosingwa'nın yapılacak olan semirde "Trabzon'da yabancı olmak" isimli toplantısına konuşmacı olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor