Bosingwa: "Ayağa kalkmak zorundayız"

Trabzonspor'un Portekizli yıldızı Jose Bosingwa; "Bu skor yakışmadı ama ayağa kalkmak zorundayız. Bu caima daha iyisine layık" diye konuştu.Trabzonspor'un Napoli'ye 4-0 yenildiği karşılaşmada savunmanın göbeğinde forma giyen Bosingwa, beklemedikleri bir s

Bosingwa: "Ayağa kalkmak zorundayız"

Trabzonspor'un Portekizli yıldızı Jose Bosingwa; "Bu skor yakışmadı ama ayağa kalkmak zorundayız. Bu caima daha iyisine layık" diye konuştu.

Trabzonspor'un Napoli'ye 4-0 yenildiği karşılaşmada savunmanın göbeğinde forma giyen Bosingwa, beklemedikleri bir skor aldıklarını belirtti.

Bosingwa; "Bu skor bize yakışmadı. Ama ayağa kalkmak zorundayız. Bu camia daha iyisine layık. Biz de eksiklerimizi görüp, daha güçlü bir takım olmalıyız" dedi.

Portekizli futbolcu, "Lige konsantre olup en iyi bir şekilde sezonu kapatmalıyız. Alabileceğimiz en yüksek puanı hedeflemeliyiz" ifadesini

kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler