Bosingwa Aksaray'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Trabzon'da silahlı saldırıya uğraması nedeniyle yaşanan olaylar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü'nde 18

Bosingwa Aksaray'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Trabzon'da silahlı saldırıya uğraması nedeniyle yaşanan olaylar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü'nde 18 Süper Lig takımının kaptanları ile bir araya geldi. Toplantıda, takım kaptanlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ da yer aldı. Saat 18.00'de başlayacağı açıklanan toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başka bir programa katılmasından dolayı 1 saat gecikmeli başladı.

JOSE BOSİNGWA FORMA İLE GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanlarının biraraya geleceği toplantı bir saat gecikmeli başladı. Erdoğan'ın davetine katılanlar arasında Trabzonspor kaptanı Jose Bosingwa da yer aldı. Trabzonspor'un Portekizli kaptanı yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek üzere imzalı Bordo-Mavili forma getirdi.

 

11106251_941911665903314_520621963_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor