Boşa para harcayamayız

  Giresunspor’un Başkanı Bozbağ: “Transferin son dakikasına kadar oyuncu alabiliriz. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. İmkanlar ölçüsünde en iyi isimleri Giresunspor’a kazandıracağız”   21 Temmuz’daki olağanüstü genel kurulda kulübü 13 milyon TL’nin borçl

Boşa para harcayamayız

 

 

Giresunspor’un Başkanı Bozbağ: “Transferin son dakikasına kadar oyuncu alabiliriz. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. İmkanlar ölçüsünde en iyi isimleri Giresunspor’a kazandıracağız”

 

  

21 Temmuz’daki olağanüstü genel kurulda kulübü 13 milyon TL’nin borçla aldıklarını kaydeden Başkan Bozbağ; “Teknik Direktörümüzü belirledikten sonra transfere yöneldik ve imkânlarımız doğrultusunda oyuncular almaya çalışıyoruz. Yönetim kurulu olarak ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Yüklü bir miktarda borcu bulunan bir kulüp olarak ince eleyip sık dokuyoruz. Giresunspor’un boşa harcanacak tek bir kuruşu dahi yok.  Transferin son dakikasına kadar oyuncu alabiliriz. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. İmkânlar ölçüsünde en iyi isimleri Giresunspor’a kazandıracağız” dedi.

 

 

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yaptıklarını kaydeden Başkan Bozbağ; “Bu işler öyle oldubittiye gelmiyor. Hiçbir oyuncunun ismini imza aşamasına gelinmeden duyurmak istemiyoruz. Bugün ve yarın da transfer yapabiliriz, tescil gününün son dakikasında da. Çünkü Süper Lig takımları kamplarda, onların ve TFF Birinci Ligde boy gösteren takımların bırakacağı oyuncular olabilir. Bizi başarıya ulaştıracak oyuncuları, nokta atışı yaparak bulmak istiyoruz. Bizim acelemiz yok. Ayrıca kamp döneminde hocamız takımımızın durumunu daha net görme fırsatı bulacak ve bize sunacağı rapor doğrultusunda bütçemiz doğrultusunda en iyi ismi Giresunspor’a kazandıracağız” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler