Borussia Dortmund Kabala'yı rahat geçti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Borrussia Dortmund, evinde Kabala engelini kolay aştı ve gruplardan çıkmayı matematiksel olarak garantiledi. Alman temsilcisi 28. dakikada Marko Reus'un ceza alanında yerden şutuyla öne geçerken, ilk yarı sonunda Aubameyang da

Borussia Dortmund Kabala'yı rahat geçti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Borrussia Dortmund, evinde Kabala engelini kolay aştı ve gruplardan çıkmayı matematiksel olarak garantiledi.

Alman temsilcisi 28. dakikada Marko Reus'un ceza alanında yerden şutuyla öne geçerken, ilk yarı sonunda Aubameyang da sol çaprazdan sert şutla direkten ağlara giden topla farkı 2'ye çıkartan golü attı. 67'de Zenjov kornerde ters vuruşla kendi ağlarını gördü, 70'te Henrikh Mkhitaryan attığı golle farkı 4'e çıkarttı, 

Bu skorla son 2 maç öncesinde 10 puana yükselen lider Dortmund, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turuna adını yazdırmayı başardı. Kabala ise 1 puanla son sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor