Borussia Dortmund Bayer Leverkusen'i devirdi

Almanya Bundesliga'nın 22. haftasında oynanan Leverkusen - Dortmund mücadelesinde oldukça ilginç bir olay yaşandı. Maçın hakemi Zwayer, Leverkusen teknik direktörü Schmidt'i tribüne gönderdi. Ancak tribüne çıkmayan teknik adam, Kiessling'i yanına çağırara

Borussia Dortmund Bayer Leverkusen'i devirdi

Almanya Bundesliga'nın 22. haftasında oynanan Leverkusen - Dortmund mücadelesinde oldukça ilginç bir olay yaşandı.

Maçın hakemi Zwayer, Leverkusen teknik direktörü Schmidt'i tribüne gönderdi. Ancak tribüne çıkmayan teknik adam, Kiessling'i yanına çağırarak bir şey söyledi ve hakemin yanına gönderdi.

Kiessling'in hocasının sahadan ayrılmayacağını hakeme iletmesinin ardından ardından hakem düdüğünü çaldı ve maçı terkederek soyunma odasına gitti. 

Yaklaşık 15 dakikalık aranın ardından Schmidt tribüne gitmeyi kabul etti ve takımlar tekrar sahaya döndü ve karşılaşma kaldığı yerden sürdürüldü.

Maçın durduğu 68. dakikada Dortmund'un 64. dakikada Aubameyang'ın attığı golle 1-0 üstünlüğü bulunuyordu.

DORTMUND KAZANDI

Uzun yıllar unutulmayacak bu olayın yaşandığı mücadeleyi Borussia Dortmund 1-0 kazandı. Konuk ekibin golünü 64. dakikada Pierre Aubameyang kaydetti.

Bu sonucun ardından Dortmund puanını 51'e çıkardı. Leverkusen ise 35 puanda kaldı.

Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu'nun forma giymediği mücadelede Ömer Toprak ilk 45 dakikada forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor