Bordo-Mavililerde hedef ilk 5

Türkiye Erkekler Hentbol Liginde Mücadele eden Trabzonspor Hentbol takımı hafta sonu oynaşacağı Mersin Büyükşehir Belediye maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Ligin ilk yarının son maçına çıkacak olan Bordo-Mavili takım bu karşılaşmadan gali

Bordo-Mavililerde hedef ilk 5

Türkiye Erkekler Hentbol Liginde Mücadele eden Trabzonspor Hentbol takımı hafta sonu oynaşacağı Mersin Büyükşehir Belediye maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

 

Ligin ilk yarının son maçına çıkacak olan Bordo-Mavili takım bu karşılaşmadan galip ayrılarak ligi ilk 5 içinde tamamlamak amacındalar. Trabzonspor Hentbol Takımı Başkanı Murat Barçın, ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Mersin Büyük Şehir Belediyesi’ni mağlup ederek ligi ilk 5 içinde tamamlamak istediklerini söyledi.

KRİTİK MAÇLAR KAZANDIK

Trabzonspor Hentbol Takımı Başkanı Murat Barçın, ligde 11 puanla 6. Sırada yer aldıklarını belirterek, “Ligde çok iyi mücadele ediyoruz. Bütün maçlarımızı final havasında oynadık. Kritik maçlar kaçandık. Şimdi önümüzde ilk yarının son maçı olan Mersin Büyükşehir Belediye maçı var. Bu karşılaşmadan galip ayrılarak ligi ilk 5 içinde tamamlamak istiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada bütün hentbol severleri Çok Amaçlı Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor