Bordo-Mavililer büyük derbiye hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında evinde oynadığı Sivasspor ve K.Erciyesspor maçlarını kazanarak şampiyonluk adına ümitlerini yitirmeyen Trabzonspor’da Ziraat Türkiye kupasında yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçından avantajlı bir skor alarak b

Bordo-Mavililer büyük derbiye hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında evinde oynadığı Sivasspor ve K.Erciyesspor maçlarını kazanarak şampiyonluk adına ümitlerini yitirmeyen Trabzonspor’da Ziraat Türkiye kupasında yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçından avantajlı bir skor alarak bir üst tura çıkmanın hesapları yapılıyor.

Sakat cezalı ve milli takımlarında oynayan oyuncular nedeni ile ideal 11’ini sahaya sürmekte sıkıntı yaşayan Teknik Direktör Ersun Yanal kupa maçında eksik oyuncularının takıma katılması ile birlikte alternatifli kadrosuna yeniden kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile çok kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak zirve yolunda puan farkını kapatmayı hedefliyor.Eski takımına karşı alışılmış oyun sisteminden farklı bir sistemle takımını sahaya sürmesi beklenen Teknik Direktör Ersun Yanal’ın en büyük kozlarından biri ligde gol krallığı koltuğunda oturan Oscar Cardozo olacak.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın derbi mücadelesine nasıl bir 11 ile çıkacağı merakla beklenirken bordo-mavili oyuncularda  forma kapma savaşı da giderek kızışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor