Bonservis Bedeli ödemeyeceğiz!

Açıklamalarda bulunan Başkan Türkmen, transfer görüşmelerinin sürdüğünü ve en geç 4 Temmuz'da bütün transferleri bitirmek istediklerini söyledi.Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini henüz yolu yarılamadıklarını belirten Başkan Türkmen,

Bonservis Bedeli ödemeyeceğiz!

Açıklamalarda bulunan Başkan Türkmen, transfer görüşmelerinin sürdüğünü ve en geç 4 Temmuz'da bütün transferleri bitirmek istediklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini henüz yolu yarılamadıklarını belirten Başkan Türkmen, "Şu ana kadar 5 yabancı oyuncuyu kadromuza kattık. 5 tane daha yabancı oyuncu alacağız. 4 tane yerli futbolcuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Fakat yerli oyuncular konusunda fazla aceleci davranmayacağız. Çünkü fiyatlar oldukça yüksek. Büyük takımların kamp kadroları belli olduktan sonra boşa çıkacak oyunculara bakacağız. Slovenya'da başlayacak kamp programında önce transferi noktalayacağız." şeklinde konuştu.

"BONSERVİS BEDELİ ÖDEYEMEYİZ"

Nedim Türkmen, Orduspor olarak bonservis bedeli ödeyerek futbolcu almalarının zor olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye Ligi'ni tanıyan yabancıları kadromuza dahil ediyoruz. Beşiktaş'ın yabancı oyuncuları ile ilgilendik fakat rakamlar çok yüksekti. Şimdi de Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği yabancıları gündemimize aldık. Bizim kulüp olarak bonservis bedeli ödeyerek futbolcu alacak bütçemiz bulunmuyor. Almayı düşündüğümüz yabancı oyuncularda hem kendi takımlarında hem de ülke takımlarında forma giyen oyuncular olacaktır. Kulüp olarak bütçemize uygun pahalı değil akıllı transferler yapacağız." diye konuştu.

"BU SEZON HEDEF İLK 10"

Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig'e yükseldikleri bu yıl için hedeflerinin sezonu ilk 10 içinde tamamlamak olduğunu kaydetti. Başkan Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu yıl bizim için çok önemli. Lige en son yükselen takım olduk. Hedefimizi ilk on olarak belirledik. Üç yıl içinde Türkiye'yi Avrupa Kupaları'nda temsil etmek istiyoruz. 5 yıl sonunda ise ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor