Bonneway: Maçı alabilirdik ama...

Trabzonspor'da Lokoren maçının ardından yardımcı antrenör Bonneway açıklamalarda bulundu.Bonneway "İyi mücadele ettik. Güzel bir maç oldu. Trabzonspor açısından iyi bir sonuç oldu. 1-0 dan sonra kalecimizin kurtarışları da çok önemliydi. Maçı kaybedebilec

Bonneway: Maçı alabilirdik ama...

Trabzonspor'da Lokoren maçının ardından yardımcı antrenör Bonneway açıklamalarda bulundu.

Bonneway "İyi mücadele ettik. Güzel bir maç oldu. Trabzonspor açısından iyi bir sonuç oldu. 1-0 dan sonra kalecimizin kurtarışları da çok önemliydi. Maçı kaybedebileceğimiz anlar da oldu. Ama tabiki 1-1 lik dengeyi kurduktan sonra maçı alabilirdik. Aslına bakarsanız müthiş bir skor değil ama bugün için iyi bir skor. Cardozo'yu son dakikalarda oyuna almamızın nedeni son dakikalarda oyunu rahatlatmak istememizdi. Ve son saniyelerde Cardozo gibi muhteşem bir geçmişi olan bir futbolcuya son saniyelerde oyuna girmeyi kabul ettiği ve mütevazı davrandığı için tebrik etbek istiyoruz. Bu durum bizim aile ortamımız hakkında da gösterge oldu. " dedi.

Legia'nın liderliğiyle ilgili yorum yapan Bonneway; "Legia 4'te 4 yaptı ve turu garantiledi. Artık bir sıra kaldı turu geçmek için ve biz yerimizi garanti altına almak istiyoruz. Ve Lokoren'in kendi evindeki skorlarını göze alırsak bu sonuç iyi kabul edilebilir. " dedi.

Halilhodzic'in gönderilmesi ile ilgili konuşan Bonneway "ben orada maça konsentre olmuştum o yüzden bu konuda yorum yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor