Bonnevay: Trabzonspor sevdalısı...

Jack Bonnevay farklı duygular içinde olduklarını belirterek, "Farklı ve değişik şartlar altında oynadığımız bir maçtı. Hakettiğimiz bir galibiyet. Takımımız üç gol attı direkten dönen şutlarımız var ve bu yüzden galibiyet hakkımızdı. Hüzünlü bir ayrılış b

Bonnevay: Trabzonspor sevdalısı...

Jack Bonnevay farklı duygular içinde olduklarını belirterek, "Farklı ve değişik şartlar altında oynadığımız bir maçtı. Hakettiğimiz bir galibiyet. Takımımız üç gol attı direkten dönen şutlarımız var ve bu yüzden galibiyet hakkımızdı. Hüzünlü bir ayrılış bu. Ayrılsak bile Trabzonspor sevdalısı olarak gideceğiz buradan. Bu akşamki galibiyet çok önemliş oldu. Futbolda bazen sonuç hemen gelmediği zaman ayrılıklar olabiliyor. Herkese teşekkür ediyoruz. bu akşamki galiibyet bizi 12 puana çıkardı. böyle bıraktığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti Vahdi hocaya armağan etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler