Bomba transfer! Rize'den Lisbon'a...

Sporting Lizbon'un menacer Marco Kırdemir aracılığıyla Çaykur Rizespor'a Sezer Özmen için teklif götürmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.Konuyla ilgili Karadeniz ekibiyle görüşen Kırdemir, 2016’ya kadar Yeşil-Mavili takımda sözleşmesi bulunan genç stopere k

Bomba transfer! Rize'den Lisbon'a...

Sporting Lizbon'un menacer Marco Kırdemir aracılığıyla Çaykur Rizespor'a Sezer Özmen için teklif götürmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Konuyla ilgili Karadeniz ekibiyle görüşen Kırdemir, 2016’ya kadar Yeşil-Mavili takımda sözleşmesi bulunan genç stopere karşılık talep edilen bonservis ücretini bugün Sporting Lizbon’lu yöneticilere iletecek. Rizespor’da geride kalan sezonda çok fazla forma şansı bulamayan, ancak U21 Milli Takımı’ndaki performansıyla Portekiz devinin dikkatini çeken Sezer’in durumu bu görüşmeden sonra netleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor