BOMBA İDDİA! Ünlü futbolcu PTT 1.Lig'e..

Fransız basını, Bastia'nın ısrarla kadrosuna katmak istediği forvet oyuncusu Djibril Cisse için PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın devreye girdiğini öne sürdü.Rusya Premier Ligi'nde Kuban Krasnodar forması giyen Cisse'nin ise Ocak'ta kulübünden kesin o

BOMBA İDDİA! Ünlü futbolcu PTT 1.Lig'e..

Fransız basını, Bastia'nın ısrarla kadrosuna katmak istediği forvet oyuncusu Djibril Cisse için PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın devreye girdiğini öne sürdü.

Rusya Premier Ligi'nde Kuban Krasnodar forması giyen Cisse'nin ise Ocak'ta kulübünden kesin olarak ayrılacağı belirtildi. Fransız oyuncunun ise Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda oynaması için düzenli olarak forma giyeceği bir takıma transfer olmak istediği kaydedildi.

Daha önce İngiltere, Yunanistan, Katar, İtalya ve Rusya'da forma giyen Marsilya'nın eski forvet oyuncusu Djibril Cisse'yi Karşıyaka yöneticilerinin ikna etmeye çalıştıkları öğrenildi.

32 yaşındaki Fransız oyuncu bu sezon ligde 15 maçta forma giydi. Cisse, 15 maçta 4 gol 1 asistlik performans sergileyerek takımına katkıda bulundu.

2014 yılında sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncunun değerinin 2.5 milyon euro olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler