Boks'ta Trabzon'un gururu oldular

  11-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Kars’ta yapılan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Gençlik Spor Kulübü’nden 59 kg’da Olcay YILDIRIM, 68 kg’da Osman TERZİ tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandılar. Milli Takım Antrenörü Cengiz Ö

Boks'ta Trabzon'un gururu oldular

 

 

11-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Kars’ta yapılan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Gençlik Spor Kulübü’nden 59 kg’da Olcay YILDIRIM, 68 kg’da Osman TERZİ tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandılar. Milli Takım Antrenörü Cengiz ÖRSELOĞLU yaptığı açıklamada,”Avrupa ve Dünya’da sporcularım büyük başarılar kazanmıştı, alt yapıdaki sporcularımda şampiyon olarak inanıyorum ki Avrupa ve Dünya’da büyük başarı kazanacak yetenektedirler. Bu yıl yapılacak olan Büyük Minikler Avrupa Şampiyonası’nda inanıyorum ki kürsüye çıkacaklarıdır. Amacımız Gençlik Spor Kulübü’nü ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmektir.Bize her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Cemalettin YAZICI’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

boks2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor