Boksta kura oyunu

 Boks Federasyonunun 21 Ekim'de yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesinde açıklanan yerde kura çekiminin yapıldığı Boks Federasyonu genel sekreteri tarafından yalanlandı.Boks Federasyonun kendi internet sitesinden duyurduğu oy kullanacakların kura çeki

Boksta kura oyunu

 

Boks Federasyonunun 21 Ekim'de yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesinde açıklanan yerde kura çekiminin yapıldığı Boks Federasyonu genel sekreteri tarafından yalanlandı.

Boks Federasyonun kendi internet sitesinden duyurduğu oy kullanacakların kura çekimi, 19.09.1012 saat 09:00-17:30 saatleri arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü binası Genel sekreter odası olan 5. kat 511 nolu odada yapılacaktır duyurusuna rağmen, belirtilen adreste böyle bir kura çekiminin yapılmadığı ortaya çıktı.

 

Boks Federasyonu, Bağımsız Spor Federasyonların çalışma usul ve esasları hakkında, yönetmeliğin 8. maddesi 2. ve 2.1 bentlerinde Türkiye Baks Federasyonunun ana statüsünün 7. maddesinin 3.g ve 3.ğ bentlerinde belirtilen üyelerin belirlenmesi için, yine yönetmeliğin 8. maddesinin 12. bendinde ve ana statünün 7. maddesinin 9. bendinde belirtilen statüye uymadı.

 

Statüye göre, delege olma şansına sahip ve noter huzurunda yapılması gereken faal olmayan hakem, antrenör ve sporcuların kura çekimi belirtilen adreste yapılmadı. Boks Federasyonu ilk olarak delegelere duyurduğu kura çekimi ilanı, Federasyonun kendi internet sitesinde farklı bir haber başlığında gizlenerek yayınlanmasından dolayı, delegelerin bilgisi olmadığı ortaya çıktı. Bu gelişmeler üzerine Federasyon yetkilileri, duyuruyu belirttikleri adreste yapılmış gibi göstererek tekrar boks camiasına gizlendiği haberin içeriğinden çıkararak duyurdu.

 

Boks Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, Bahsi geçen konulardan kesinlikle haberi olmadığını belirterek böyle bir kuranın kendi odasında yapılmadığını belirtti. Numanoğlu, ''internetteki olayında kendisi ve memurların dışında gerçekleştirildiğini dile getirdi. Bu konularda Sayın Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürümüzün bir tasarrufu olması halinde gelişmeleri anlatacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor