Boksörlerimiz yarı finalde

 22 ülkeden 150 boksörün katılımıyla düzenlenen turnuvanın ikinci gününde ringe çıkan 56 kilodaki Ulaş Furkan Memiş, yarı finale kalma mücadelesinde Azeri rakibini yenerek bronz madalyayı garantiledi. Memiş, bugün Rus rakibi ile finale kalmak için dövüşec

Boksörlerimiz yarı finalde

 

22 ülkeden 150 boksörün katılımıyla düzenlenen turnuvanın ikinci gününde ringe çıkan 56 kilodaki Ulaş Furkan Memiş, yarı finale kalma mücadelesinde Azeri rakibini yenerek bronz madalyayı garantiledi. Memiş, bugün Rus rakibi ile finale kalmak için dövüşecek.

Turnuvada 69 kiloda mücadele eden Önder Şipal ise Çek rakibini yenerek yarı finale çıkan ikinci Türk boksörü oldu. Şipal, bugün Macar rakibi ile final için karşılaşacak.

Türk Milli Takımı'na galibiyet getiren son Türk boksörü ise artı 91 kiloda Yusuf Açık oldu. Yusuf Açık, yarı finale çıkma mücadelesinde Hırvat rakibini yenerek, Macar boksörle finale kalmak için mücadele etme hakkını kazandı.

Turnuvada ringe çıkan 49 kiloda Ümit Zengin Macar, 52 kiloda Alkan Özdemir Macar, 64 kiloda Çetin Özdemir Güney Koreli, 75 kiloda Erol Özkal Rus, 81 kiloda Serhat Değirmenci ile 91 kiloda Avni Yıldırım Çinli rakiplerine yenilerek elendi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor