Boksörler Trabzon'da ringe çıkacak

Trabzon’da müsabaka öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Türkiye ve Polonya Boks Milli Takımı ekipleri, müsabakanın çok sert geçeceğini belirttiler.Müsabakanın yarın akşam 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak olduğu belirten Dalkıran

Boksörler Trabzon'da ringe çıkacak

Trabzon’da müsabaka öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Türkiye ve Polonya Boks Milli Takımı ekipleri, müsabakanın çok sert geçeceğini belirttiler.

Müsabakanın yarın akşam 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak olduğu belirten Dalkıran ve Hekimoğlu Boks Kulübü Antrenörü Nazım Dalkıran, Trabzon’un artık boks maçlarına önem verdiğini söyledi.

Dalkıran, “Trabzon bunu sürekli yapıyor. Son dönemlerde biraz ara vermiştik ama niye şampiyon sporcularımızla Polonya Milli Takımını burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Yarın akşam 19.00’da başlayacak olan bu organizasyon Türk boksuna hayırlı olmasını diliyorum. Herkesi bu maça davet ediyorum. Teknik anlamda aldığımız bilgilere göre 2 veya 3 tane çok klas boksörleri var. Bizimde çok değerli sporcularımız var. Yarın akşam çok zorlu maçlar olacak” dedi.

Polonya Boks Milli Takımı antrenörü Aleksander Maciejowski de, Trabzon’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, “Trabzon çok güzel bir yer. Müsabakada inşallah böyle dostluk çerçevesinde geçer” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor