Boksörler Erzurum'da çalışıyor

  Başantrenör Cahit Himoğlu yönetiminde Erzurum’da kampa giren Genç Milli boks takımı, hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, dün de Türk Telekom Atlama Kuleleri Fitness Salonu’nda güç ve kondisyon çalışması yaptı. Boks Genç Milli Takımı Başantrenö

Boksörler Erzurum'da çalışıyor

 

 

Başantrenör Cahit Himoğlu yönetiminde Erzurum’da kampa giren Genç Milli boks takımı, hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, dün de Türk Telekom Atlama Kuleleri Fitness Salonu’nda güç ve kondisyon çalışması yaptı. Boks Genç Milli Takımı Başantrenörü Cahit Himoğlu ve dokuz antrenörün görev yaptığı kampta 31 sporcu bulunuyor.Kampta Erzurum’dan da altı boksörün yer aldığını belirten Himoğlu, kampı Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri ile Erzurum’da yaptıklarını söyledi. Güç geliştirme ve kondisyon çalışmalarında genç milli boksörlerin pestilini çıkartan Başantrenör Himoğlu, “Bugün burada terlemeyiz ve acı çekmeliyiz ki, yarın ringte dünya şampiyonasında rahat edelim ve ülkemizi sevindirecek sonuçlar elde edelim” dedi. Aynı zamanda Yolspor Boks Takımının Teknik Patronu olan Genç Milli Takım Başantrenörü Cahit Himoğlu, Erzurum kampından sonra Mersin ve Samsun kamplarında Polonya ve Azerbaycan ile ikili kamplar yapacaklarını belirterek, Ekim ayında Tayland da yapılacak olan Gençler Dünya Boks Şampiyonasına katılacaklarını söyledi.Himoğlu, “Gençler Dünya Boks Şampiyonası 15-28 Ekim 2012 tarihleri arasında Tayland’ın başkenti Bangkok’ta yapılacak. Amacımız bu şampiyonaya en formda bir şekilde gitmektir” dedi. 

ERZURUM KAMPI’NDA HER ŞEY MÜKEMMEL

Başantrenör Cahit Himoğlu ve yardımcıları yönetiminde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde kamp yapan Genç Milli Boksörler Dünya şampiyonası öncesi şimdiden madalya sözü verdiler. Erzurum Kampının çok iyi geçtiğini belirten Başantrenör Cahit Himoğlu, “Genç Milli takım olarak Erzurum’da kamp yapıyoruz, kamp mükemmel bir ortamda geçiyor. Erzurum kamp için ideal bir yer, Yemeğinden tutunda duşundan çıkın herşey güzel. Personel bize iyi yardımcı oluyor. Yardımcı antrenörlerimiz ve sporularımız da Erzurum’u çok sevdiler. Bu kampı organize eden Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp Gözgeç ile ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz. İnşallah, Tayland’da madalyaları toplayarak ülkemize döneceğiz” şeklinde konuştu. Kampta Erzurumlu boksörlerden Akın Tunçkılıç,Oğuzhan Hidişoğlu, Abdullah Nevruz, Osman Aydın, Burak Çiftçi ve M. Buğra Atmaca’da yer alıyor.

 

boks.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor