Boksçulara hamsi dopingi!

Osmanlı Boks Spor Kulübü’nün 14-17 yaş grubu sporcuları, Türkiye şampiyonasına üstün bir moral ile hazırlanıyor. Genç boksörlere EYOF Trabzon 2011 maskotu Hamsi, moral vererek destek oluyor.Çalışma yaptıkları salonda maskot hamsiyi karşılarında gören genç

Boksçulara hamsi dopingi!

Osmanlı Boks Spor Kulübü’nün 14-17 yaş grubu sporcuları, Türkiye şampiyonasına üstün bir moral ile hazırlanıyor.

Genç boksörlere EYOF Trabzon 2011 maskotu Hamsi, moral vererek destek oluyor.

Çalışma yaptıkları salonda maskot hamsiyi karşılarında gören genç boksörler bir anlık şaşkınlığın ardından şakalaşmalarla hoşça vakit geçirip moral buldular.

Maskot hamsi ile gösteri maçı yapan genç boksörler bu moral ile Türkiye Şampiyonası’nda madalyaları toplayacakları sözünü de verdiler.

Genç sporcular, EYOF 2011 Trabzon’da boks branşının bulunmadığını, ancak yine de olimpiyatlarda gönüllü olarak görev yapacaklarını söylediler.

Osmanlı Boks Spor Kulübü’nün Boks antrenörü Turgut DEREKÖYLÜ Maskot Hamsi’yi de yanına alarak şunları söyledi:

 “Gençlik Olimpiyatları Trabzon için çok büyük bir fırsattır.  Trabzon’a spor alanında yapılan yatırımlar bizleri çok mutlu etmektedir. Trabzon bu tesislerle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak ve spor şehri olarak anılmaya devam edecektir.  Gençlere özellikle şunu tavsiye ederiz. Kendilerini genç yaşta monotonlaştıran ve yalnızlığa iten İnternet Cafe, atari salonları, gibi boş işlerle uğraşmasınlar. Kendilerini spora versinler. Spor insanın kendisini her daim yenilemesi için çok önemli bir araçtır. Gençlerimizi yaptığımız spor yatırımları ile ve sportif faaliyetler ile ne kadar aktif hayata katabilirsek yarınlarımız ve gelecek nesillerimiz için o kadar güzel işler yapmış olacağız. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor