Boks gecesine Türk damgası

WBC Akdeniz şampiyonu ağırsiklet boksörümüz Erkan Teper Tekirdağ'da düzenelenen İvica Perkovic'i mağlup ederek unvanını korudu. 4. round sonunda Perkovic'in bileğindeki sakatlık nedeniyle hakemler maçı bitirdi.Gecenin en önemli maçında WBO Avrupa Ağır Sik

Boks gecesine Türk damgası

WBC Akdeniz şampiyonu ağırsiklet boksörümüz Erkan Teper Tekirdağ'da düzenelenen İvica Perkovic'i mağlup ederek unvanını korudu. 4. round sonunda Perkovic'in bileğindeki sakatlık nedeniyle hakemler maçı bitirdi.

Gecenin en önemli maçında WBO Avrupa Ağır Siklet şampiyonu Ondrej Pala ile IBF Kıtalar Arası Şampiyonu Konstantin Airich şu anda karşı karşıya geldi. 9. roundta Konstatntin Airich karşılaşmayı teknik nakavt ile kazandı. Bu sonuçla Airich IBF Kıtalar Arası Şampiyonluk kemerinin yanına bir de WBO Avrupa Ağır Siklet şampiyonluk kemeri eklemiş oldu.

Ayrıca gecenin diğer maçlarında orta siklet'te Buğra Öner Aleksandr Radjuks'ı, Alptuğ Öner Ilja Slahota'yı hafif ağır siklet mücadeledinde de Varol Vekiloğlu Christian Schwablein'i mağlup etmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor