Bodrum'da Yelken yarışları keyfi

 Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina'nın, Vodafone RED ve HTC'nin katkıları ile organize ettiği, Marina Yat Kulüp tarafından düzenlenen yarışmanın startı Bodrum açıklarında verildi. Yarışmaya sanat, spor ve magazin camiasından Nej

Bodrum'da Yelken yarışları keyfi

 

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina'nın, Vodafone RED ve HTC'nin katkıları ile organize ettiği, Marina Yat Kulüp tarafından düzenlenen yarışmanın startı Bodrum açıklarında verildi. 

Yarışmaya sanat, spor ve magazin camiasından Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Sarp Akkaya, Bade İşçil, Engin Altan Düzyatan ve Erkan Can gibi çok sayıda ünlü de katıldı. Yaklaşık 250 kişinin 21 tekneyle katıldığı yarışmanın yarın sona ereceği, sonuçların da yarın akşam saatlerinde açıklanacağı bildirildi.

Mehmet Aslantuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun kıyılara sahip Türkiye'de denizciliğin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kendisinin de belirli aralıklarla yelken yarışlarına katıldığını anlatan Aslantuğ, ''25 yıldır denizlerde mutluyum. Famous Cup Yelken Yarışları da çok önemli bir organizasyon. Burada önemli olan birlikte olmak ve yarışmak'' dedi.

Erkan Can ise yelken yarışlarına katılmak ve dinlenmek için Bodrum'a geldiğini söyledi.

Pascal Nouma da denizi sevdiğini, yarışmayı kazanmak istediğini kaydetti.

Marina Yat Kulüp'te yarın düzenlenecek ve sunuculuğunu Metin Uca'nın yapacağı yarışmanın ödül töreninde ise Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrası konser verecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor