Boca taraftarı 6.4’le salladı

Estadio San Juan del Bicentenario’da Boca Juniors ile Racing’in karşılaştığı maçta Nike, taraftar için özel bir sistem hazırladı.25.000 kişilik stada maçın öncesinde sismograf yerleştirilerek taraftarın yaratacağı etki belirlenmeye çalıştı. Boca’nın meşhu

Boca taraftarı 6.4’le salladı

Estadio San Juan del Bicentenario’da Boca Juniors ile Racing’in karşılaştığı maçta Nike, taraftar için özel bir sistem hazırladı.

25.000 kişilik stada maçın öncesinde sismograf yerleştirilerek taraftarın yaratacağı etki belirlenmeye çalıştı. Boca’nın meşhur stadı olan olan La Bombonera’ya (58.000) göre çok daha küçük olan statta Boca’nın öne geçtiği 21. dakikada sismograf Richter ölçeğine göre 6.4’lük bir hareket belirledi.

62. dakikada Boca bir kez daha gol atarken bu kez sismograf 6.1’i gösterdi. 2-1 kazanılan maçın son düdüğü çaldığında ise sismograf 5.8’i gösterdi.

Sadece 25.000 kişilik bir statta böyle bir etki yapan Boca taraftarının Azteca Stadı’nda veya Maracana’da neler yapabileceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler