Bizi rezil ettiler! "Türk futbolu bitti"

“Türk futbolunda hiçbir şeye inanmayın. Türk futbolu çürümüş ve hiç kimse bunun için bir şey yapmıyor. Şike, yapanların yanına kar kalmış gözüküyor. Oysa bu takımların küme düşürülmesi gerekiyor...” “TFF'nin bu yönde karar almaması halinde UEFA'nın, hem m

Bizi rezil ettiler! "Türk futbolu bitti"
“Türk futbolunda hiçbir şeye inanmayın. Türk futbolu çürümüş ve hiç kimse bunun için bir şey yapmıyor. Şike, yapanların yanına kar kalmış gözüküyor. Oysa bu takımların küme düşürülmesi gerekiyor...”
 
“TFF'nin bu yönde karar almaması halinde UEFA'nın, hem milli takımlar hem de kulüpler düzeyinde toplu men cezası uygulaması gerekiyor. UEFA'nın 'sıfır tolerans' ilkesi en azından Türkiye'de inandırıcı gözükmüyor.
 
TAM BİR SKANDAL
Türkiye'deki şike süreci, Sporting Intelligence internet sitesinde yayınlanan makale ile başta İngilizler olmak üzere tüm Avrupa'nın gündeminde yer buldu. Başlığı 'Türk futbolunda hiçbir şeye inanmayın, Türk futbolu çürümüş ve hiç kimse bunun için bir şey yapmıyor' olan makalede futbolseverlerin konuyu anlayabilmeleri için örnekleme yapılmış ve "Hayal edin ki; mahkeme Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool gibi takımların yönetici ve futbolcularının şikeye karıştığını tespit etmiş ve sanki hiçbir şey olmamış gibi her şey devam ediyor. Bu sizce bir skandal olur muydu? İşte Türkiye'de de durum aynen bu şekilde..." denilmiş...
 
TAKIMLAR DÜŞÜRÜLMELİ 
Şikeyi yapanların yanına şu an itibari ile kâr kaldığının vurgulandığı makalede, "Türkiye'de şikeye karışmış takımların küme düşürülmeleri gerekiyor. TFF'nin bu yönde karar almaması halinde ise UEFA'nın, hem milli takımlar hem de kulüpler düzeyinde toplu men cezası uygulaması gerekiyor. UEFA'nın 'sıfır tolerans' ilkesi en azından Türkiye'de inandırıcı gözükmüyor. Juventus'un düşürülmüş olmasına rağmen Türkiye'de hiçbir takımın düşürülmemesi garip" denildi. 
 
spor.20140320122131.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor