Bize Sudan'da Trabzon

 Trabzonspor taraftarları Bize Her Yer Trabzon sloganını sürdürmekte kararlı. Bordo-Mavili taraftarlar bugüne kadar Dünya'nın çeşitli yerlerine Trabzonspor bayrağı asarken son olarakda Sudan'ı Trabzonspor bayrağı ile süslediler.Bize Her Yer Trabzon slogan

Bize Sudan'da Trabzon

 

Trabzonspor taraftarları Bize Her Yer Trabzon sloganını sürdürmekte kararlı. Bordo-Mavili taraftarlar bugüne kadar Dünya'nın çeşitli yerlerine Trabzonspor bayrağı asarken son olarakda Sudan'ı Trabzonspor bayrağı ile süslediler.

Bize Her Yer Trabzon sloganıyla yola çıkan taraftarlar başken Khartoum'un en işlek caddelerinden birinin üzerinde bulunan evin çatısına Trabzonspor bayrağı astılar.

 

sudan1.jpg

Çin Seddi ile başlayan, Paris Eiffel Kulesin’de devam eden, daha sonra New York Times Meydanı’na sıçrayan Bize Her Yer Trabzon sloganı en son Sudan’a sıçradı. 

Sudan başkenti Khartoum’da bir evin çatısına astıkları bayrak ile Trabzonspor’lu taraftarlar ‘Bize Her Yer Trabzon’ sloganına hayat vermeye devam ediyorlar.

sudan2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor