Bize Kocaeli'de "Trabzon"

Kasımpaşa maçı için Kocaeli’de bulunan Trabzonspor’un kampını Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiler.  Ziyarette İdari Menajer Caner Çuvalcıoğlu Dernek Başkanı Özcan Gümüş’e forma ve plaket hediye etti.

Bize Kocaeli'de "Trabzon"

Kasımpaşa maçı için Kocaeli’de bulunan Trabzonspor’un kampını Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiler.

 

Ziyarette İdari Menajer Caner Çuvalcıoğlu Dernek Başkanı Özcan Gümüş’e forma ve plaket hediye etti. Gümüş Trabzonspor’un bu yılki performansından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bordo-mavili ekibin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu vurguladı.

 

Çuvalcıoğlu da ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarken, taraftarlardan müsabakada takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor