"Bize hep destek olun"

Trabzonspor’un hafta sonu Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma için Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar bu müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi..Haber61.net'e özel açıklamalarda bulunan Şakar bordo mavili taraftara ise şu sözlerle seslendi’ Bize inan

"Bize hep destek olun"

Trabzonspor’un hafta sonu Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma için Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar bu müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi..

Haber61.net'e özel açıklamalarda bulunan Şakar bordo mavili taraftara ise şu sözlerle seslendi’ Bize inansınlar bize güvensinler. Biz takım olarak, kadro olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımızda bizi Kayserispor maçında gelip sonuna kadar desteklesinler.’diye konuştu

Nevzat Şakar son zamanlarda yaşanan sakatlıklarla ilgili ise ‘Egemen ve Engin’in sakatlıkları devam ediyor. Ama sorun değil. Mevcut oyuncularımızda en az onlar kadar iyi oyuncular başarılı oyuncular. Yani sakatlık mazeretine sığınmıyoruz. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz.’diyerek sözlerine son verdi.

Ömer İlker GÜNAYDIN/HABER61.NET

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor