Bize Bilbao da Trabzon

Trabzonspor’un bu akşam İspanya’nın Athletico Bilbao takımıyla oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Avrupa’nın dört bir yanından taraftarlar Bilbao sokaklarını doldurmaya başladı.Sabah saatlerinden itibaren Bilbao’ya gelen taraftarların genellikle Fransa’

Bize Bilbao da Trabzon

Trabzonspor’un bu akşam İspanya’nın Athletico Bilbao takımıyla oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Avrupa’nın dört bir yanından taraftarlar Bilbao sokaklarını doldurmaya başladı.

Sabah saatlerinden itibaren Bilbao’ya gelen taraftarların genellikle Fransa’dan geldikleri gözlenirken Bilbao şehrinin her yanında bordo-mavili taraftarlar görmek mümkün.

Şehirde guruplar halinde gezinen Trabzonspor taraftarlarına Bilbao taraftarlarının 2-0 işaretleri taraftarı biraz daha etkilemeye yetti de arttı. Taraftar Türkiye saati ile 22:00 da başlayacak karşılaşmayı iple çekiyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor