Biz ve Diğerleri

 Haber61.net okuyucusunun bir mesajı  1967 yılında Tarih sahnesine çıktığından beri hiçbir şekilde hileli ve başka güçler tarafından destek almadan başarısına başarı katan Trabzonspor 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan Şike süreci ile Trabzonspor’un futbolc

Biz ve Diğerleri

Haber61.net okuyucusunun bir mesajı 

1967 yılında Tarih sahnesine çıktığından beri hiçbir şekilde hileli ve başka güçler tarafından destek almadan başarısına başarı katan Trabzonspor 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan Şike süreci ile Trabzonspor’un futbolcuları ve taraftarının emeğini çalan Türk futbolunun sözde duayen isimlerine küçük bir Trabzon ve Trabzonspor hatırlatması; 

Türkiye Futbolu 

Trabzon Türkiye’nin kuzeyinde kalan nüfusu kent bütünlüğü olarak 750 bini geçen bir kent olup insanları ve yaşayanları hiçbir zaman başkalarının emeklerini çalmayan ve Hiçbir zaman kendinin akıtmadığı terde benimde payım var demeyen bir yapıya sahip karakterde insanlardır. 

Sokaklarında gezen Trabzon evladına devlet tarafından bir fabrika bir kuruluş bir büyük sermaye iş imkanı sunmadığı için kendisi daima gurbet köşelerinde olmak zorunda kalmış ya okumuş ya çalışmıştır.

Gurbette iken her zaman başı dik, onurlu bir şekilde sırtında Trabzonspor formasını taşımış boynunda ise kaşkolunu eksik etmemiştir. Çünkü bu Trabzonspor onun için sadece bir futbol takımı değildir. Bu Trabzonspor bu kenttin simgesi Anadolu’nun batıya karşı baş kaldırışının simgesi olarak görmüş onurlu ve gururlu büyük bir kulüp olarak hissetmiştir. Tüm dünya ona karşı durumda iken O tek başına kalmış ezilen bir milletin simgesi olmuştur.

Şimdi gelinen süreç “Biz ve Diğerleri” sürecidir.  

Fotoğraflar için alttaki fotoğrafa tıklayın   


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler