Biz o sınavı verdik!

 1461 Trabzon’da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Köroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp olarak gerek kupada gerekse de ligde zirve için mücadele ettiklerini ifade eden Köroğlu, “Ligde Kayseri Erciyes’e mağlup olarak zirvenin 3 puan gerisine düştük. Yeni

Biz o sınavı verdik!

 

1461 Trabzon’da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Köroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp olarak gerek kupada gerekse de ligde zirve için mücadele ettiklerini ifade eden Köroğlu, “Ligde Kayseri Erciyes’e mağlup olarak zirvenin 3 puan gerisine düştük. Yenilgiler olabilir, olacaktır da. Biz yenilgilerden de tecrübe ediniyoruz. Ancak bu hep böyle olacak anlamına gelmez. Hedefsiz bir takım değiliz. Şuan tek düşüncemiz şampiyonluk. Misyonumuz Trabzonspor’a ve Türk futboluna hizmet etmek, doğrudur ancak bu bizi yarıştan alıkoymaz. Bunu kupada oynadığımız maçlarda gösterdik” dedi.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ

Her zaman yarışın içerisinde olacaklarını belirten Köroğlu, “Mesela biz Bursaspor’a yenilebilirdik. Ya da daha önceki maçlarımızı kaybedebilirdik. Kupada son oynadığımız maçta Bursa’ya mağlup olsak onlar grupta büyük avantaj elde edebilirlerdi. Biz her maçta kimliğimizi ortaya koyup kazanmak için mücadele edeceğiz. Böyle maçlar bizim gelişimimiz adına çok önemli. Kazandığımız maçtan da, kaybettiğimiz maçtan da dersler çıkaracağız. Bu lig içinde geçerli. Sonuna kadar gideceğiz. Sonrasında prosedür neyse uygulanır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor