Biz maç satacak kadar .... muyuz

Şike Davasında tutuklu sanık Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz basın mensuplarının olduğu bölüme gelerek 4-3 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçı maçı sırasında şeref tribününden stada doğru eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığı

Biz maç satacak kadar .... muyuz

Şike Davasında tutuklu sanık Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz basın mensuplarının olduğu bölüme gelerek 4-3 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçı maçı sırasında şeref tribününden stada doğru eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek konuya ilişkin yazılanlara tepki gösterdi.

Otyakmaz, “Emniyette o hareketi bana sordular her neyse polis sorar ama Savcı sormaz dedim. Savcılıkta da aynı soru sorulunca iyice sinirlendim. Herneyse hakim sormaz dedim ama hakim de aynı soruyu sordu, o yetmiyormuş gibi birde cezaevine girdiğimde gardiyanın ilk sorusu da 'abi o işaret ne anlama geliyor' oldu" dedi.

Eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Otyakmaz, "Biz şike yapmak için maçtan önce konuşup anlaşmadık ama şeref tribününde 2 dakikada anlaştık da ve ben 4 işareti yaptım öyle mi? Biz maç satacak kadar o.... çocuğu muyuz" tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor