Biz kime inanalım? Başkan farklı yönetici farklı...

Trabzonspor’da yönetim içi huzursuzlukların bir türlü sona ermemesi uzun dönemdir bir çok istifa olayının sebebi olmuştu.Bugünlerde ise yönetim içi anlaşmazlıkların göstergesi olan bir başka konu ortaya çıktı. Günlerdir basında çıkan Olcan Adın’ın transfe

Biz kime inanalım? Başkan farklı yönetici farklı...

Trabzonspor’da yönetim içi huzursuzlukların bir türlü sona ermemesi uzun dönemdir bir çok istifa olayının sebebi olmuştu.

Bugünlerde ise yönetim içi anlaşmazlıkların göstergesi olan bir başka konu ortaya çıktı. Günlerdir basında çıkan Olcan Adın’ın transfer haberleri yönetim içerisinde farklı sesler çıkmasına neden oldu.

Transfer haberlerini ilk olarak Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney’in yalanlamasının ardından bugün de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı sert açıklamayla Olcan’ın hiçbir kulübe gitmeyeceğini ve 5 yıllık sözleşme önereceklerini söyledi. Hacıosmanoğlu ayrıca "Defalarca söyledim, biz istemedikten sonra kimse bizden değil futbolcu almak çivi bile sökemez. O devirler geride kaldı” ifadelerini kullanarak takımın yıldız oyuncularının aklını çelmeye çalışanlara mesaj gönderdi.

Ancak bu açıklamaların ardından yine kulüp içinden gelen bir açıklama bordo mavili camiada soru işaretleri yarattı. Kulüp Basın Sözcüsü Yakup Aslan bir radyo programında yaptığı açıklamada Olcan’ın başka bir kulübe transferine açık kapı bıraktı. Aslan’ın Olcan bizim en önemli futbolcularımızdan biri. Trabzonspor ile sözleşmesi devam ediyor. Gelecek teklifler doğrultusunda Olcan’ın transferine onay verilebilir” şeklinde açıklama yapması yönetim içinde görüş ayrılıkları mı var sorularını akıllara getirdi.

Ayrıca Trabzonspor yönetiminden gelen bu iki farklı açıklamanın Trabzonspor’da karmaşa yaratmaya çalışanların ekmeğine yağ sürdüğü şeklinde yorumlandı. Taraftarlar yorumları arasında başkanın farklı yöneticinin farklı konuşması sebebiyle “Biz kime inanacağız” şeklinde görüş belirttikleri gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler