"Biz Fenerbahçelileri seviyoruz"

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödül törenine katılan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Trabzon'da söylediğiniz sözler bayağı tepki aldı. Neler söyleyeceksiniz, o ince ayar nedir" şeklindeki soruya, "Biz F

"Biz Fenerbahçelileri seviyoruz"

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödül törenine katılan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Trabzon'da söylediğiniz sözler bayağı tepki aldı. Neler söyleyeceksiniz, o ince ayar nedir" şeklindeki soruya, "Biz Fenerbahçelileri seviyoruz" diye cevap verdi. 

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin (YTÜ) bu yıl 10’uncusunu düzenlediği "Yılın Yıldızları Ödül Töreni", YTÜ oditoryumunda gerçekleştirildi. Törende, 3 bin öğrenci arasında yapılan anket sonucunda çeşitli kategorilerde ödüle layık görülen kişi ve kurumlar ödülleri verildi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarı'ın yanı sıra iş, sanat, siyaset ve müzik dünyasından çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreni öncesi piyanist Anjelika Akbar bir konser verdi. Törene, ayrıca Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir de katıldı. YTÜ tarafından Yıldız İşletme Kulübü üyeliği verilen ancak törende bulunamayan Cem Yılmaz bir video ile geceye katıldı.

ÜNİVERSİTE YILLARCA BU VATANA BİLİM ADAMI VE TEKNİK ELEMAN YETİŞTİRDİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, üniversitenin yıllardır bu vatana bilim adamı ve teknik eleman yetiştirdiğini belirterek, "Uygulamaya yönelik, tatbikata yönelik elemanlar yetiştiriyor. Bu ülkenin dağında, taşında, deresinde, tepesinde emeği olan insanları yetiştirmede çok ciddi adımlar atmıştır, çok büyük hizmetler vermiştir" dedi.

Sanat ve iş hayatından çok önemli isimlerin ödüle değer görüldüğünü ifade eden Bayraktar, şunları söyledi: "Bu, gerçekten takdire şayan bir çalışma. Esenler Davutpaşa'daki 1200 dönümlük büyük kampüs alanı hizmet veriyor. Ama üniversitemiz TOKİ ile birlikte yeni çalışmalar yapıyor.

Orada inşaatlar da süratle devam ediyor. Tamamen bittiği zaman buradaki bu güzide mekan ve Davutpaşa'daki o mekan, o zaman bu üniversitemiz, dünya ölçeğinde en üst sıralarda ismi anılacak bir konuma gelecektir. Böyle güzel bir üniversiteden mezun olduğum için mutluyum, sevinçliyim.

Kendi okulum tarafından da ödüle layık olmak insanın en büyük mutluluk anlarından biri. Bu bakımdan bana oy veren öğrencilere de teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek tarafından Bayraktar'a, "Rektörlük Özel Ödülü" verildi.

2011 YILINI YILDIZLARI 
En beğenilen gazete Hürriyet

En beğenilen haber spikeri Mehmet Ali Birand

En beğenilen köşe yazarı Yılmaz Özdil

En beğenilen sabah haber programı İrfan Değirmenci ile Günaydın

En beğenilen eğlence show programı Beyaz Show

En beğenilen kültür sanat programı Şeffaf Oda Günari Civaoğlu

En beğenilen ekonomisti Şükrü Kızılot

En beğenilen yazar Zülfü Livaneli

En beğenilen iş adamı Hüsnü Özyeğin

En beğenilen şirket Doğuş Holding

En beğenilen banka İş Bankası

En beğenilen sosyal sorumluluk projesi "Van İçin Rock" konseri

En beğenilen sivil toplum örgütü AKUT

En beğenilen dizisi Muhteşem Yüzyıl

En beğenilen film Kaybedenler Kulübü

En beğenilen erkek şarkıcısı Tarkan

En beğenilen kadın sanatçısı Sıla

En beğenilen ekonomi ve iş dergisi Bloomberg

En beğenilen haber programcısı Fatih Altaylı

En beğenilen haber kanalı Habertürk

En beğenilen spor programı ‘Yüzde Yüz Futbol’ Rıdvan Dilmen - Gültekin Onay

En beğenilen kadın dizi oyuncusu Beren Saat

En beğenilen erkek dizi oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ

En beğenilen kadın tiyatro oyuncusu Deniz Çakır

En beğenilen erkek tiyatro oyuncu Selçuk Yöntem

En beğenilen radyo istasyonu Power FM

En beğenilen radyo programı ‘Matrax’ Zeki Kayhan Coşkun

En beğenilen müzik grubu Model

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler