Biz bugün Burak Yılmaz'a yenildik

Manisaspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Trabzonspor yenilgisi sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı, hakeme yüklendi, büyük takımlara karşı figüranlık yaptıklarını söyledi.Özdeş, "“Biz ‘futbolun cilvesi’ diye diye böyle sonuçlanıyor maçlar.. Bizim bir sta

Biz bugün Burak Yılmaz'a yenildik

Manisaspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Trabzonspor yenilgisi sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı, hakeme yüklendi, büyük takımlara karşı figüranlık yaptıklarını söyledi.

Özdeş, "“Biz ‘futbolun cilvesi’ diye diye böyle sonuçlanıyor maçlar.. Bizim bir standardımız var ve bunu oynamaya çalışıyoruz. Ancak oyuncularımı motive etmekte zorluk yaşıyorum artık. Şunu hissediyorum; bir büyük takıma karşı figüranlık yaptı Manisaspor yine..
1-1’den sonra kaçırdıklarımız umurumda değil, bu bir oyun, Trabzonspor da pozisyona girdi 2-0 da olabilirdi. Ancak bize gösterilen kartlar var ve rakibe gösterilmeyen kartlar var.. Serkan’ın sarı kartlık pozisyonunda avantajı kullanıyor, 4 hakem de bunu görüyor ve dönüp ikinci sarı kartı göstermiyor. Ben standart olsun istiyorum”.

“Çok iyi oyun çıkardı çocuklar ama üzülüyorum böyle bir maçı kaybettiğimiz için.. İki hata yaptık, Burak çok kaliteli, bu ülkenin en iyi forveti ve cezayı kesti. Ancak Manisaspor standardını göstermeye devam edecek, yine çok iyi mücadele edecek, yine savunma yapacak, yine oyun oynamaya çalışacak. Ordu maçı var artık önümüzde ve bunu düşünüyoruz. Bu oyunu her maç tekrar etme zorunluluğumuz var, bunu oyuncularıma da söyledim, o zaman istediğimiz sonuçları bize getirecek”.

“Ligin ikinci yarısında, 1-1’den sonra net 3 pozisyon bulup, basit bir hata ile kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Çok inandık kazanmaya çünkü ama devam ediyoruz. Sezon sonunda ilk 8 içinde yer almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum, 9 haftada nasıl seri yakaladıysak yine aynı şekilde olmak için onlara güveniyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor