Birlik olduk mu TS tadından yenmez

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin iyi futbol oynayan ve keyif veren takımlarından biri olduklarını belirterek, "Bizim sık sık vurgulamamız gereken şey birliktelik olgusudur" dedi. Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, takımını z

Birlik olduk mu TS tadından yenmez

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin iyi futbol oynayan ve keyif veren takımlarından biri olduklarını belirterek, "Bizim sık sık vurgulamamız gereken şey birliktelik olgusudur" dedi.

Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, takımını zorlu Kayserispor maçına motive ediyor. Koşan ve iyi pas yapan, iyi futbol oynayan ve keyif veren bir takım olduklarını ifade eden Güneş, "Bizim için en önemli olgulardan birisi ekip olmaktı. Şu anda bunu önemli ölçüde başardığımızı söyleyebiliriz. Sadece futbol takımı değil, malzemecisi, kulüp personeli, taraftarı ve yöneticileri herkes bu kulübün bir parçası. Çünkü ortak paydamız Trabzonspor. Sürekli olarak vurgulamamız gereken şey birliktelik olgusudur. Biz birlikte olursak, dışa karşı daha güçlü daha diri oluruz" dedi.

 

"TRABZONSPOR FORMASI GİYEN HER OYUNCU YARIŞMAYA HAZIR OLMALI"

Trabzonspor forması giyen her oyuncunun yarışmaya hazır olması gerektiğini de ifade eden Güneş, "Oyuncuları kaybetmek çok kolaydır, önemli olan ise kazanmak. Biz bunu yapmaya çalıştık. Şu an için ligde bulunduğumuz konum oldukça iyi ve sezon sonuna kadar bunu korumaya çalışacağız. Hafta sonu oynayacağımız Kayserispor ligin güçlü ekiplerinden biri. Taraftarlarımızın da desteğini tamamen arkamıza alıp bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Şu an için tek düşüncemiz bu" şeklinde konuştu.

 

COLMAN'A ÖZEL UYARI

Son haftalarda performansında ciddi bir düşüş gözlenen Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ise Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından uyarıldı. Futbolcusundan antrenmanlarda ve maçlarda daha istekli olmasını isteyen Güneş'in, Colman'la özel olarak görüşmeler yaptığı öğrenildi. Bu arada Trabzon'da sürekli olarak Jaja ve Alanzinho ile gezen Colman, şehre çok alıştığını ve artık kendisini buranın bir parçası gibi hissettiğini söyledi. Colman, her futbolcunun performansında zaman zaman dalgalanmalar olabileceğini de belirterek, "Bende bu dönemlerden birisini yaşadım. Bu haftadan itibaren tekrar iyi bir performans ortaya koyup takımımın alacağı galibiyetlerde rol oynamak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor