Birinci: "Kendimizi Affettireceğiz"

İkinci Lig’de Trabzon’u temsil eden ve geçtiğimiz hafta kendi sahasında Yeni Malatyaspor karşısında üç puan kaybeden Ofspor, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Balıkesirspor maçını kazanarak yaşadığı kaybı telafi etmeyi hedefliyor. Balıkesir Atatürk

Birinci: "Kendimizi Affettireceğiz"

İkinci Lig’de Trabzon’u temsil eden ve geçtiğimiz hafta kendi sahasında Yeni Malatyaspor karşısında üç puan kaybeden Ofspor, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Balıkesirspor maçını kazanarak yaşadığı kaybı telafi etmeyi hedefliyor.

 

Balıkesir Atatürk stadında oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve zorlu maçı orta hakem Zafer Demir yönetecek.

 

Kalan maçlardan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini ifade eden Ofspor teknik direktörü Mehmet Birinci, “Geçen hafta istemediğimiz bir yenilgi aldık. Kendi sahamızda üç puan kaybettik. Bu kaybettiğimiz puanları Balıkesir karşısında kazanıp telafi etmek istiyoruz. Ligde en üst seviyeye çıkmayı arzuluyoruz.  Sezonu ilk sekiz sıra içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor