Biri bu ahlaksızı artık durdursun!

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisi gergin anlara sahne oldu. Irkçılık ve çirkeflikten sabıkalı Emre Belözoğlu'nun ilk yarının son anlarında Slaven Bilic'e "F... off" dediği ekranlara yansıdı! OLCAY KIZA

Biri bu ahlaksızı artık durdursun!
Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisi gergin anlara sahne oldu.
 
Irkçılık ve çirkeflikten sabıkalı Emre Belözoğlu'nun ilk yarının son anlarında Slaven Bilic'e "F... off" dediği ekranlara yansıdı!
 
OLCAY KIZARDI ORTALIK KARIŞTI
 
Maçın 42. dakikasında Olcay Şahan, Emre Belözoğlu'nu sol kanatta Taç çizgisinin hemen yanında düşürdü. 32'de ilk sarı kartını gören Olcay'a hakem Bülent Yıldırım bu faulden dolayı ikinci sarı kartı çıkardı ve kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.
 
EMRE'DEN BILIC'E F... OFF
 
Bu kartın hemen ardından iki takım futbolcuları adeta birbirine girdi. Bu sert tartışmaların ardından Emre Belözoğlu ve Veli Kavlak da sarı kart gördüler. Emre Belözoğlu, bu pozisyondan sonra kendisine tepki gösteren Slaven Bilic'e "F... off" dediği anlar ekranlara yansıdı.
32-002.jpg
 
 
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
 
İlk yarının bitiş düdüğünün ardından sosyal medyada hızlıca yayılan görüntüler siyah-beyazlı taraftarları çıldırttı. Geçtiğimiz hafta Erciyespor-Beşiktaş arasında oynanan maçta aynı sözlerden dolayı 3 maç ceza alan Gökhan Töre'yi hatırlatan taraftarlar, Emre'nin de PFDK'ya sevk edilmesi gerektiğini söylediler.
1-079.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor