"Bırakmamın şikeyle alakası yok!"

Eski FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli, önceki gün ulusal bir gazetede yayınlanan haberde, "Hakemliği şikeye bulaşmamak için bıraktım" şeklindeki ifadenin gerçekleri yansıtmadığını ve çarpıtıldığını söyledi.Hakemliği bırakma nedenlerini istifa ettiği döne

"Bırakmamın şikeyle alakası yok!"

Eski FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli, önceki gün ulusal bir gazetede yayınlanan haberde, "Hakemliği şikeye bulaşmamak için bıraktım" şeklindeki ifadenin gerçekleri yansıtmadığını ve çarpıtıldığını söyledi.

Hakemliği bırakma nedenlerini istifa ettiği dönemde açıkladığını vurgulayan Selçuk Dereli, hakemliği bırakmasının şike ile ilgili olmadığını söyledi. Dereli, "Faal futbol hakemliğim boyunca hiçbir şekilde şike ile karşılaşmadım. Böyle bir teklif dahi almadım. Onur ve gururla sürdürdüğüm bu mesleğime leke sürecek hiçbir organizasyonun içinde zaten olmam mümkün değildi. Yapılan bu haberde söylediklerim maalesef çarpıtılarak okuyucularımızın bilgisine sunulmuştur. Benim şikeye bulaşmamak için mesleği bıraktığım yönünde bir ifadem olmamıştır. Hakemliği bırakma nedenlerim bellidir ve bunu daha önce kamuoyu ile tüm açıklığıyla paylaştım" diye konuştu.

Öte yandan Dereli, sadece kendine değil şu anda görev yapan meslektaşlarına da bu konuda sonsuz güven duyduğunu da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor