Bir yeni transfer daha gidiyor mu?

-Haber61.net-Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da yeni transferlerle ilgili sıkıntı yaşanıyor.Boro mavili takımda Vahid Halilhodzic gelmeden önce yapılan transferler , Boşnak  hocanın gelişinden sonra adeta veto yedi.Trabzonspor'da Turgut Doğan

Bir yeni transfer daha gidiyor mu?

-Haber61.net-

Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da yeni transferlerle ilgili sıkıntı yaşanıyor.

Boro mavili takımda Vahid Halilhodzic gelmeden önce yapılan transferler , Boşnak  hocanın gelişinden sonra adeta veto yedi.

Trabzonspor'da Turgut Doğan Şahin, Serhat Çakmak, Anıl Taşdemir ilk olarak gözden çıkarılırken bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. Bordo mavili ekipte Elazığspor'dan transfer edilen Serdar Gürler bugün yapılan antrenmana katılmadı. Bunun üzerine Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre Vahid Halilhodzic'in, Serdar Gürler'i de kadroda düşünmediği ortaya çıktı.

Serdar'ın oldukça sıkıntılı olduğuda öğrenilirken bu futbolcuyla ilgili nasıl bir politika izleneceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor