Bir transfer iddiası daha!

Malouda ve Bosingwa gibi ünlü futbolcuları kadrosuna katarak büyük ses getiren Trabzonspor için heryerden transfer iddiaları ortaya atılıyor. O iddialardan sonuncusu da Ruben Brigido oldu...Portekiz'in Record gazetesi, Maritimo ile Trabzonspor arasındaki

Bir transfer iddiası daha!

Malouda ve Bosingwa gibi ünlü futbolcuları kadrosuna katarak büyük ses getiren Trabzonspor için heryerden transfer iddiaları ortaya atılıyor. O iddialardan sonuncusu da Ruben Brigido oldu...

Portekiz'in Record gazetesi, Maritimo ile Trabzonspor arasındaki orta saha oyuncusu Ruben Brigido'nun transferi için menajerler seviyesinde devam eden görüşmelerin sonuna gelindiğini iddia etti. Maritimo'nun resmi teklifi beklediği bildirildi.

Öte yandan Chronicle gazetesi ise Remmy'yi isteyen Newcastle'ın bordo-mavililerin gündemindeki Haber61'in ilk kez duyurduğu Senegalli forvet Papiss Cisse'yi 2 milyon sterlin'e vermeye hazır olduğunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor