Bir transfer iddiası da İtalya'dan!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da forvet hattının yanı sıra sol bek mevkisi içinde araştırmalar devam ediyor.Bordo mavili takımda gündeme bir çok isim gelirken Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden de transfer iddiaları ortaya atılıyor. Bu iddialar

Bir transfer iddiası da İtalya'dan!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da forvet hattının yanı sıra sol bek mevkisi içinde araştırmalar devam ediyor.

Bordo mavili takımda gündeme bir çok isim gelirken Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden de transfer iddiaları ortaya atılıyor. Bu iddialardan sonuncusu İtalya'dan geldi. İtalyan Basınının iddiasına göre Trabzonspor Milan'ın 31 yaşındaki tecrübeli sol beki Luca Antonini'ye kancayı taktı.

Haberde, ilerleyen yaşından dolayı formayı genç oyunculara kaptırmaya başladığı belirtilen İtalyan Antonini için bordo mavili takımın yıllık 2 Milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü. Sezon sonunda tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı Milan'ın Trabzonspor'a bu transferde kolaylık sağlayabileceği belirtildi.

Öte yandan Antonini'yle Beşiktaş'ın da ilgilendiği de iddialar arasında yer aldı.
rt.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor