Bir skandal da yine Seri A'dan!

İtalya ligi Serie A'da yeni sezon fikstür çekimi gerçekleştirilirken, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in canlı yayında küfür ederek salona terketmesi büyük bir skandala neden oldu.Serie A'da 2011/2012 sezonu fikstürü çekildi. Fikstür, canlı yayında d

Bir skandal da yine Seri A'dan!

İtalya ligi Serie A'da yeni sezon fikstür çekimi gerçekleştirilirken, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in canlı yayında küfür ederek salona terketmesi büyük bir skandala neden oldu.

Serie A'da 2011/2012 sezonu fikstürü çekildi. Fikstür, canlı yayında dijital platform Sky stüdyolarında çekilirken Şampiyonlar Ligi maçları sonrası Milan ve İnter'le oynayacağı ortaya çıkan Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, "B.ksunuz hepiniz, İtalyan olmaktan utanıyorum' diyerek salonu terk etti.

De Laurentis stüdyo çıkışında ordan geçen motorlu bir gencin daveti üzerine gencin motora binerek kendisini kovalayan muhabirlerden kaçtı.

Fikstür çekimine göre Serie A, 28 Ağustos'ta Napoli-Genoa maçı ile başlarken Milano derbisinde AC Milan-İnter sondan bir önceki hafta karşı karşıya gelecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler