Bir şike kitabı daha geliyor

Trabzon'da 30 yıldan fazladır gazetecilik ve yazarlık yapan İhsan Öksüz, şike ile ilgili yazdığı kitabı hazırladığını duyurdu.Öksüz Taka gazetesindeki yazısında Şike kitabımız hazır başlığı ile şunları yazdı...üzerinde uzun süredir çalıştığım ve 3 temmuz

Bir şike kitabı daha geliyor

Trabzon'da 30 yıldan fazladır gazetecilik ve yazarlık yapan İhsan Öksüz, şike ile ilgili yazdığı kitabı hazırladığını duyurdu.

Öksüz Taka gazetesindeki yazısında Şike kitabımız hazır başlığı ile şunları yazdı...

üzerinde uzun süredir çalıştığım ve 3 temmuz ş,ike sürecini anlatan geniş kapsamlı kitabımı yayına hzır hale getirdim. Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde kitapçı vitrinlerinde yerini almasını bekliyorum. Elbette kitabın adı sadece şike değil. Detaylı bir çalışma... Kitabın büyük bölümü belgelerden oluşuyor. Kitapta şike konusunda yaşanan tüm rezillikleri, pespayelikleri, utanmazlıkları, yüzsüzlükleri satır satır anlattım. Tarihe silinmeyecek bir belge bırakacağım. Elbette bir aksilik olmassa... Kitabımın yayınından sonra bu ülkede hiç kimse "şike yapılmadı, kumpas diyemeyecek!" Çünkü bir araya toplanmış belegeler konuşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor