Bir şans daha...

Fırtına büyük bir fırsatı tepti ancak ilk yarının son maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olması, önemli bir şans...Bordo-Mavililer, Büyükşehir Belediye yenilgisini bir an önce unutmak istiyor. Trabzonspor bu hafta çok büyük bir fırsatı elinin tersiyle itmi

Bir şans daha...

Fırtına büyük bir fırsatı tepti ancak ilk yarının son maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olması, önemli bir şans...

Bordo-Mavililer, Büyükşehir Belediye yenilgisini bir an önce unutmak istiyor. Trabzonspor bu hafta çok büyük bir fırsatı elinin tersiyle itmiş olabilir. Ancak hâlâ önünde büyük bir şans var: Galatasaray maçı... Fırtına, sezonun ilk yarısını, Cim Bom’u Hüseyin Avni Aker Stadı’nda konuk ederek kapatacak. İlk devreyi lider bitirme umutları tamamen söndü. Ama zirveden kopmamak için bu maç, Şenol Güneş ve ekibi için iyi bir fırsat olacak. Eğer zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılabilirlerse, tüm olumsuzluklara rağmen devre arasına büyük bir moralle girecekler. Galatasaray maçı öncesinde, perşembe günü kupada Eskişehirspor’la oynayacak olmak, Trabzonspor için tek sıkıntı olarak görülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler