"Bir meşale de sen yak Trabzon"

Trabzonspor'un 45. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzonspor taraftar gruplarının tamamı "1 Meşale de Sen Yak Trabzon " adı altında düzenlediği organizasyonla, bordo-mavili kulübe yapılan haksızlıklara tepki gösterecek.Trabzonspor'un kuruluş y

"Bir meşale de sen yak Trabzon"

Trabzonspor'un 45. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzonspor taraftar gruplarının tamamı "1 Meşale de Sen Yak Trabzon " adı altında düzenlediği organizasyonla, bordo-mavili kulübe yapılan haksızlıklara tepki gösterecek.


Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında “1 Meşale de Sen Yak Trabzon ” adı altında gerçekleştirilecek organizasyonu 2 Ağustos Cuma günü saat 22.30’de Trabzon Beşirli Sahili’nde yapılacağı bildirildi.


Konuyla ilgili olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nden bir basın açıklaması yapan Trabzonspor taraftar gruplarının tamamı, meşalelerin hep birlikte yakılmasına özen göstereceklerini söyledi.


Gruplar adına basın açıklaması okuyan Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Lideri Mehmet Fındıkçı, hem Trabzonspor’un 45. yıl dönümü etkinliklerinde kutlama yapmak hem de bordo-mavili kulübe yapılan haksızlıklara tepki koymak için böyle bir organizasyon düşündüklerini belirterek, "2 Ağustos 2012 yılında Trabzon’da ilk kez gerçekleştirdiğimiz ‘bir meşale de sen yak’ organizasyonun İkincisini bu Cuma günü saat 22.30’da Beşirli Sahili’nde gerçekleştireceğiz. Ceride kalan yılda yaptığımız organizasyonda bir takım eksikliklerimiz vardı. Bu yıl daha geniş çaplı bir organizasyon yapmak için kolları sıvadık. Pazartesi günü Avni Aker’de gerçekleşen imza töreninde yapmış olduğumuz görsel şov bu organizasyonun fragmanıydı, asıl filmi 2 Ağustos’ta göstereceğiz” dedi.


Trabzonspor’a gönül vermiş herkesi Beşirli’ye beklediklerini dile getiren Fındıkçı, “Trabzonspor’a gönül vermiş tüm taraftarlarımızın meşaleleriyle birlikte 2 Ağustos 22.30’da Beşirli Sahili’nde olmasını istiyoruz. 'Bir meşale de sen yak' adı altında bu yıl gerçekleştireceğimiz etkinlikte hem Trabzonspor’umuzun kuruluş yıl dönümünü, hem de çalınan şampiyonluğumuza tepki koymak için toplanacağız.

Çünkü biz o kupayı sonuna kadar hak ettik. Bize ait bir kupanın başka bir takımın müzesinde sergilenip geri iade edilmeyişine ve halen daha ısrarla adaletsizliğin sürmesine tahammül edemiyoruz. Kısaca, tüm dünyaya kutlamanın nasıl yapılacağını göstermeyi planlıyoruz. Bu nedenle 2 Ağustos’ta herkes meşaleleriyle Beşirli’ye akın etsin. Ayrıca, etkinliğin can ve mal kaybına neden olmaması için meşale yakan taraftarlarımızın dikkatli olmalarını istiyoruz. Meşale yakan arkadaşların, diğer arkadaşlarıyla aralarında en az 1 metre mesafe olmasına dikkat etmelerini rica ediyoruz. Son olarak, meşalenin işaretle ve hep birlikte yakılmasına çok özen göstereceğiz, Bu nedenle açığa çıkacak olan gemiden iki tane işaret fişeği atılacak. Birincisinde ‘meşaleni hazırla’, İkincisin de ‘meşaleyi yak , anlamını taşıyan iki atış gerçekleşecek. Ayrıca, Trabzon Belediyesi’nin mehter takımı da etkinliklerimizde bizim yanımızda olacak” diye konuştu.

TRABZONSPOR'UN ETKİNLİK PROGRAMI
2 Ağustos Cuma günü kutlanacak olan Trabzonspor’un 46. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri Ramazan ayı ve futbol takımının yurt dışında olacak olması nedeniyle sönük geçmesi bekleniyor. Trabzon Valiliği önünde düzenlenecek törenle Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından, Trabzonspor'a emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular ve taraftarlar anısına Forum Trabzon Alışveriş Merkezi yanındaki 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan, Trabzonspor anıtına çelenk sunulacak. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri aynı gün 13.30’da Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda yapılacak kaybettiğimiz değerleri anma programıyla son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor