Bir kırığa 10 ameliyat

Esiroğlu beldesinde 4 yıl önce 1 buçuk metre yüksekliğindeki ceviz ağacından düşerek sağ ayağını kaval kemiği hizasından kıran Ömer Eyüpler’in başına gelenler yürek burkuyor. Kazanın ardından ambulansla Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıl

Bir kırığa 10 ameliyat
Esiroğlu beldesinde 4 yıl önce 1 buçuk metre yüksekliğindeki ceviz ağacından düşerek sağ ayağını kaval kemiği hizasından kıran Ömer Eyüpler’in başına gelenler yürek burkuyor. Kazanın ardından ambulansla Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adamın ayağı 3 gün boyunca atellerle sabitleştirildi. Daha sonra ameliyata alınan Eyüpler 19 gün hastanede yattıktan sonra ayağına takılan platinle birlikte taburcu edilerek evine gönderildi. Taburcu edilmesinden sonra ayağındaki sızıların dinmediğini ifade eden Ömer Eyüpler’in ayağında iltihaplanmalar meydana geldi. Eyüpler, ayağındaki platinin vidalarının bir müddet sonra kendiliğinden derinin altından dışarıya fırladığını iddia etti. 
 
BENİM SUÇUM NEDİR?
4 yılda tam 10 ameliyat geçiren çaresiz vatandaş, yaşananları acı içinde anlattı. Başına gelenler karşısında feryat eden Ömer Eyüpler, "İlk ameliyatın ardından eve gönderildim. Ayağım iltihaplandı, vidalar ayağımdan fırladı. Kanım zehirlenince ameliyata alındım. 4 yıl boyunca 10 ameliyat geçirdim. Bir türlü iyileşmeyen ayağımın şimdi ise kesilmesini istiyorlar. Benim okul okuyan iki çocuğum var. Çalışamadığım için çocuklarıma bakamıyorum" dedi.
 
GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ
Gördüğü tedavilerin ardından kanı zehirlenen ve basınç tedavisi uygulanan Ömer Eyüpler, "4 yıl boyunca bir kereye mahsus kaymakamlıktan 100 TL, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan ise 100 TL para aldım. Eşim, dostum, komşularım sayesinde ayakta durabiliyorum. Ben sağlığımı istiyorum. Bir kırık için 10 tane ameliyat olunur mu? TIP gelişti, modernleşti diyorlar, benim çektiğime bakın! Kırıkçı çıkıkçıya gitseydim şimdi çoktan ayağa kalkmıştım. Benim suçum doktorlara güvenmek midir? Çocuklarımı okutmak istiyorum ama koltuk değneksiz yürüyemiyorum. Kanım zehirlendi. Basınç tedavisine tabi tutuldum. Gözlerim görmez oldu. Şimdi ise ayağımı keseceklerini söylüyorlar" sözleriyle isyan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor