Bir ırkçılık şoku daha!

Elazığspor-Kayseri Erciyesspor maçının ardından bordo-beyazlı futbolcu Önder Çengel bir açıklama yaparak karşılaşma esnasında ırkçı söylemlere maruz kaldığını iddia etti. Kahramanmaraş doğumlu olan fakat İsviçre'de büyüyen Önder Çengel, karşılaşmanın ardı

Bir ırkçılık şoku daha!

Elazığspor-Kayseri Erciyesspor maçının ardından bordo-beyazlı futbolcu Önder Çengel bir açıklama yaparak karşılaşma esnasında ırkçı söylemlere maruz kaldığını iddia etti.

 

Kahramanmaraş doğumlu olan fakat İsviçre'de büyüyen Önder Çengel, karşılaşmanın ardından twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

"Bugünkü maçta Cemal Adıcan bana ağza alınmayacak ırkçı hakaretlerde bulundu. Sene 2012 ve ülkemizde Kürt olmak halen suçsa yazıklar olsun!" mesajını takipçileriyle paylaştı.

 

Önder Çengel karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğluyla ilgili de konuşarak, "Kuddusi Müftüoğlu bunları duymasına rağmen duymamazlıktan geldi. Ben Disiplin Kurulu'na dilekçemi yazdım. Umarım bu oyuncu cezasını çeker!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor