Bir hüsranda potada

Haber61.NET - Spor Servisi - Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Trabzonspor basket liginin 19. Haftasında deplasmanda Torku Selçuk Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. ligin 18. Haftasında evinde Best Balıkesirspor’a iki sayı farkla kaybettiği ka

Bir hüsranda potada

Haber61.NET - Spor Servisi - Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Trabzonspor basket liginin 19. Haftasında deplasmanda Torku Selçuk Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. ligin 18. Haftasında evinde Best Balıkesirspor’a iki sayı farkla kaybettiği karşılaşmanın üzüntüsünü üstünden atarak Beko Basketbol ligine çıkma hedeflerini sürdürmek isteyen Trabzonspor deplasmanda 80 - 75 kaybetti.

Çeyreklerde neler oldu

İlk çeyrekte beklenen oyunu bir türlü veremeyen Trabzonspor 24 – 13 kaybederken ikinci çeyreği de 33 – 28 kaybederek ilk yarıda beş sayı fark yedi. Moralleri bozuk bir şekilde soyunma odasına giden Bordo Mavili dev adamlar üçüncü çeyrekte de ilk iki çeyrekteki gibi performansları düşük başladı. Bir ara önce geçseler de skoru koruyamadılar ve üçüncü çeyreği 54 – 48 kaybettiler. Son çeyreğe hepten umutsuz giren Bordo mavililer aradaki farkı koruma çapaları yetmedi. Son Çeyreği de 80 - 75 kaybetti

Avantajı da kaybettiler

Bordo Mavili devlerin salonda en skorer ismi bu karşılaşmada Henry Antawn Dobie oldu. Henry 16 sayı 5 asist takımına kazandırırken Bordo Mavili oyuncular ligin 19. Haftasında büyük bir avantajı da ellerinden kaçırmış oldu.  Ligin 7. Sırasında olan Trabzonspor’u 8. Sırada takip eden ve aynı puanda olan Gelişim Koleji kendi evinde Bandırma Kırmızı’ya 71 – 72 mağlup oldu. Trabzonspor bu karşılaşmadan galip ayrılsaydı ilk beş arasına ismini yazacaktı.  

1. Periyot

 T. Selçuk Üni. 

 24

  

  13

 Trabzonspor

2. Periyot

 T. Selçuk Üni. 

 33

 28

 

 Trabzonspor

3. Periyot

 

 T. Selçuk Üni. 

54

48

 Trabzonspor

4. Periyot

 T. Selçuk Üni. 

 80

 75

 Trabzonspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor