Bir garip transfer hikayesi! Emre ve Oğuzhan...

Beşiktaş, 28 Mayıs 2012 tarihinde Bucasporlu genç golcü Emre Güral ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirmişti. Ancak 3 gün sonrasında ise Emre'yi almaktan vazgeçen Beşiktaş, aynı tarihlerde Arsenal'den Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna kattı.Bucaspor'un Emre

Bir garip transfer hikayesi! Emre ve Oğuzhan...

Beşiktaş, 28 Mayıs 2012 tarihinde Bucasporlu genç golcü Emre Güral ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirmişti. Ancak 3 gün sonrasında ise Emre'yi almaktan vazgeçen Beşiktaş, aynı tarihlerde Arsenal'den Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna kattı.

Bucaspor'un Emre için istediği rakamı yüksek bulan siyah beyazlılar, tercihini Oğuzhan'dan yana kullanmış ve futbolcuyu 500 bin Euro karşılığı Arsenal'den transfer etmişti. Beşiktaş'tan daha önce Oğuzhan için transfer pazarlığı yapan bir diğer Türk takımı ise Trabzonspor'du. Trabzonlu olan Oğuzhan'ın babası oğlunun Trabzonspor'da oynamasını isteyerek Trabzon'daki akrabalarının yanına getirdi. Ancak Trabzon'da dönemin yönetimi tarafından yapılan teklifin çok düşük bulunması sonucunda babası Oğuzhan'ı da alarak Trabzon'dan ayrıldı ve bu transfer gerçekleşmedi.

Bundan bir kaç gün sonra ise Beşiktaş'ın almaktan vazgeçtiği Emre Güral için KAP'a bildirim yapıldı. Bu kez bildirimi yapan Trabzonspor kulübü oldu. Bordo mavililer, 600 bin Euro karşılığı Emre Güral'ı renklerine bağladı.

Emre Güral'ı alan Trabzonspor ile Oğuzhan'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ın, ilginç transfer hikayesi böylelikle gerçekleşmiş oldu. Aynı transfer döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüşen ve takımların vazgeçmesi üzerine rakibe imza atan futbolcular, 18.haftada karşı karşıya geldiler. Emre takımının golünü atarken Oğuzhan da mücadelesiyle takdir topladı.

Kaderin cilvesi olarak nitelendirilen bu transfer hikayesinin sonunda Emre Trabzonsporlu, Oğuzhan da Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kurmuş durumdalar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler