Bir garip Constant hikayesi

Yönetimin affettiği ancak Ersun Yanal'ın kararlı tutumu nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Constant için noter tespiti yapılıyor, menajeriyle sezon sonu gönderilmesi için pazarlıklar da sürüyor.Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan transfer ettiği yıldız o

Bir garip Constant hikayesi

Yönetimin affettiği ancak Ersun Yanal'ın kararlı tutumu nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Constant için noter tespiti yapılıyor, menajeriyle sezon sonu gönderilmesi için pazarlıklar da sürüyor.

Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan transfer ettiği yıldız oyuncu Kevin Constant krizi bir türlü aşılamadı. Ersun Yanal tarafından 26 Şubat'taki Napoli maçının ardından disiplinsiz hareketleri nedeniyle antrenmanlara ve maç kadrolarına alınmayan Kevin Constant'ın affedilmesi için yönetimin uzun süren çabaları 2 Nisan'da meyvesini verdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ı, Gineli oyuncunun takımla çalışması konusunda ikna edince resmi siteden, "Bir süredir takımımızdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren oyuncumuz Kevin Constant, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın kararıyla yeniden takımımızla birlikte antrenmanlara başlayacaktır" açıklaması yapıldı.

YÖNETİM ŞOK OLDU

Ancak deplasmandaki Torku Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Constant konusundaki sorulara sinirlenen Yanal, "Constant antrenmanlara çıkacak ancak takımla birlikte çalışmayacak. Sezon sonuna kadar da maç kadrosuna giremeyecek" diyerek hem yönetimi hem de Gineli oyuncuyu şok eden bir açıklama yaptı.

ANTRENMAN PROGRAMINI BEĞENMEDİ

Trabzonspor'da Salı akşamı başlayan Galatasaray maçı hazırlıklarına katılmak için tesislere gelen Kevin Constant, yağmurlu havada takımın büyük bölümü salonda çalışırken kendisinden sahada koşu yapması istenince tepki gösterdi. Kendisinden başka bir çok oyuncunun da sahada koşu yapacağının söylenmesine rağmen antrenmana katılmayacağını belirten Constant tesisleri terk etti.

NOTER TESPİTİ YAPILDI, AVUKATI ÇAĞIRILDI

Constant'ın antrenmanlara izinsiz olarak çıkmaması nedeniyle Trabzonspor noter tespiti yaptırmaya başladı. Trabzon'da bulunan Gineli oyuncunun avukatının da kente çağırılarak bundan sonra izlenecek yol hakkında görüşme yapılacağı belirtildi. Milan'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Kevin Constant, 2014-2015 sezonu için 2 milyon 400 bin, 2015-2016 sezonu için 2 milyon 250 bin, 2016-2017 sezonu için 2 milyon 250 bin ve 2017-2018 sezonu için de 2 milyon 100 bin euro garanti paraya sözleşme imzalamıştı. Maç başı ücret almayan Constant'ın bonservisiyle birlikte 4 yıllık maliyetinin 11 milyon 500 bin euroya ulaşmasını göz önüne alan yönetimin, FIFA nezdinde herhangi bir davaya konu olmayacak şekilde bu sözleşmeyi sonlandırarak, bundan sonraki sezonlar için bu oyuncuya ödenecek olan 6.5 milyon euroluk garanti paradan kurtulmayı planladığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor