"Bir galibiyet bir sezona bedel!"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hacettepe'yi 3-2 yenen Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkanı Zeki Öztürk, bir sezona bedel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Öztürk, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Hacettepe karşılaşmasının son

"Bir galibiyet bir sezona bedel!"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hacettepe'yi 3-2 yenen Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkanı Zeki Öztürk, bir sezona bedel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Hacettepe karşılaşmasının son dakikasında da olsa 3 puan elde etmelerinin son derece önemli olduğunu belirterek, "Bu karşılaşmaya takımımız çok iyi hazırlandı. Mücadelenin geneline bakıldığında, belki de ilk yarının sonunda 3-0 önde soyunma odasına gidebileceğimiz bir karşılaşma oldu. Ama sporcularımız mücadeleyi bırakmadı ve son dakika da olsa galip gelmeyi başardık. Geçmişte 90+4. dakikada çok puan kaybetmiştik ama bu sefer biz kazandık. Bir sezona bedel bir galibiyet aldık" dedi.

Galibiyeti elde eden başta teknik direktör Ekrem Al olmak üzere futbolcuları kutlayan Öztürk, "Ankara'da bizleri yalnız bırakmayan ve manevi destek veren başta Sayın Bakanımız Faruk Nafız Özak ve Milletvekilimiz Mustafa Cumur olmak üzere tüm dostlara teşekkür ediyorum. Galibiyette onların da payı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Henüz ligde kalmayı garantilemediklerini ve hafta sonu yapacakları Körfezspor karşılaşmasının büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Öztürk, "Elde ettiğimiz galibiyet ligde kalmamıza yetmiyor. Körfezspor karşılaşmasında da 3 puan elde ederek, diğer karşılaşmalardan gelecek sonuca bakacağız. Adıyamanspor deplasmanına ligde kalmayı garantileyerek gitmek istiyoruz. Sporcularımın ve teknik heyetimizin bunu başaracağına inancımız sonsuz. Körfezspor karşılaşmasında bilet fiyatlarını yine 1 lira olarak açıkladık. Tüm Akçaabat Sebatsporluları takımlarına destek olmak için tribünlere bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler